Testcenter

Bekijk het aanbod

Testcenter The Dutch Bike Company in Velp

In Velp hebben we onze showroom waar we een uitgebreide collectie fietsen hebben staan van onze merken. We werken met een dealernetwerk in Nederland, maar niet alle dealers hebben de hele collectie op voorraad van al onze merken. Juist daarom is een bezoek aan onze showroom aan te raden, en laat u verbazen over de kwaliteit en diversiteit van ons assortiment.
​​​​​​​
Graag even een afspraak maken voor een bezoek op 026-3033820 of per mail via onze contactpagina.

Unsplash

EOVOLT compacte E-Bikes

Subtitel

Grote collectie van EOVOLT compacte vouwfietsen, geschikt voor de camperaar, forenzen en consumenten die weinig ruimte hebben om een fiets te stallen.

Unsplash

BESV Premium E-Bikes

Subtitel

BESV Premium E-Bikes worden in Taiwan geproduceerd volgens de strengste normen en kwaliteitseisen. In een aantal jaren is een mooie collectie Stads-, trekking-, E-MTB en E-Urban fietsen op de markt gebracht in Europa. We leveren de fietsen in diverse uitvoeringen altijd met een geintegreerde accu en middenmotor. Van lekker touren door de natuur, je dagelijkse ritje door de stad of tochten door de Alpen op je E-Mountainbike, BESV heeft de juiste fiets in de collectie.

Unsplash

BEONE vouwfietsen

Subtitel

BEONE heeft een aantal interessante vouwfietsen met BOSCH Performance line middenmotor met 65Nm. Voor de consument die een sterke ondersteuning willen om in de bergen te fietsen of gewoon een maximale ondersteuning prettig vinden. Compacte E-Bikes zijn erg populair, handig voor in de stad, licht qua gewicht, en gemakkelijk te stallen in de camper of thuis.

Unsplash

RUFF CYCLES

Subtitel

Wie heeft ze nog niet gezien in het dagelijks verkeer, de fatbike! Ruff Cycles is het kwaliteits merk wat de fietsen levert met BOSCH middenmotor met 40Nm en 85Nm en aan alle EU regelgeving voldoet. Niet alleen de jeugd maar ook forenzen hebben de fatbike ontdekt want niets is leuker dan op deze trendy fiets naar je werk, of je stadsritjes te maken. Een testritje maken, kom gerust langs in Velp!