Over ons

Omschrijving

Bekijk ons aanbod

Wie zijn wij

Subtitel

The Dutch Bike Company is gestart door Maurice Blom en Jurgen Kruitbosch op 1-6-2021. Beide zijn inmiddels meer dan 30 jaar werkzaam in de Tweewielerbranche.
​​​​​​​Ons kantoor is op 1-7-2021 geopend in Velp, en we beschikken over een showroom waar we onze collectie fietsen en onderdelen presenteren. 

Unsplash
Unsplash

Missie & visie

Subtitel

Door onze kennis te combineren zal “The Dutch Bike Company” een scala aan interessante fietsmerken, onderdelen en accessoires aanbieden aan afnemers binnen de fietsbranche. We bouwen aan een dealernetwerk waarbij de relatie en commitment voor ons de hoogste prioriteit heeft. Want alleen door een goede samenwerking ontstaan langdurige succesvolle zakelijke relaties. 

All around bikes

Subtitel

Niet alleen de fiets, maar zeker alles rondom de fiets is interessant. Als u een fiets koopt, wilt u toch ook de bijpassende tassen, manden, en wellicht de kleding als optie kunnen aanschaffen. Wij zullen een assortiment aanbieden rondom onze fietsmerken, waardoor u als consument over alles beschikt, wat u graag als toevoeging ziet voor een optimaal gebruik van uw fiets.

Unsplash

Ons aanbod