BESV: Premium e-bikes

Bekijk het aanbod

Krachtige SHIMANO Steps aandrijvingen van 40Nm  tot 85Nm. Wij monteren alleen geintegreerde accu's in het frame van 504Wh tot 720Wh met hoogwaardige accubeschermkappen en onze frames zijn gekeurd op 140kg.

Subtitel

BESV Brand

BESt Value for your money - BESV geeft je de beste prijs-kwaliteit in de markt!

Unsplash
Unsplash

Geweldige fietservaring

Subtitel

BESV zet zich in om voor iedereen een geweldige ervaring te creëren door op een e-bike te rijden. BESV ontwerpt hoogwaardige elektrische fietsen en accessoires. BESV combineert geavanceerde softwaretechnologie, productie-innovatie en unieke, stijlvolle ontwerpen. Dit alles in het licht van het bieden van een werkelijk geweldige gebruikerservaring aan klanten en gebaseerd op onderstaande principes:

Unsplash

Mooi

BESV maakt producten die tot de verbeelding spreken en opwindend zijn. Fietsen van BESV niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

Unsplash

Milieuvriendelijk

Als internationaal bedrijf neemt BESV verantwoordelijkheid richting het milieu. BESV creëert duurzame producten die bijdragen aan een verbetering van het milieu.

Unsplash

Slim

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën maakt BESV haar producten intelligenter om de gebruikerservaring te optimaliseren.

BESV inspiratie